Ga direct naar de inhoud.

Sponsormogelijkheden van de Tuinbouw Ondernemersprijs

 

Al sinds haar oprichting in 1986 zet de Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs, met de uitreiking van de Tuinbouw Ondernemersprijs, de schijnwerpers op goed en innovatief ondernemerschap binnen en buiten de tuinbouwsector. We geven hierbij extra aandacht aan innovatie, duurzaamheid, technologie en goed werkgeverschap binnen de tuinbouwsector. Hierbij belichten we de (veer)kracht van de tuinbouw. We belonen ondernemers voor hun uitmuntende prestaties en sporen hen aan tot verdere innovatie.

Draagt u de Nederlandse tuinbouw ook een warm hart toe? Met uw steun zorgen we er samen voor dat de Nederlandse tuinbouw goed zichtbaar is én goed zichtbaar blijft.

In 2023 bereikten we met de uitreiking van de Tuinbouw Ondernemersprijs een miljoenenpubliek: ruim 3,7 miljoen mensen vernamen via (social) media wat onze sector in haar mars heeft en dat zij als topsector absoluut in Nederland thuishoort.

De aftermovie van de uitreiking van 2023 is hier te bekijken en neemt u hier een kijkje voor de foto-impressie van de uitreiking van 2023.

Heeft u interesse om partner of sponsor te worden? U vindt de mogelijkheden hieronder. Neemt u bij vragen of interesse gerust ook eens contact op met een van onze bestuursleden of met ons secretariaat via info@tuinbouwondernemersprijs.nl.

 

De partner- en sponsormogelijkheden van de Tuinbouw Ondernemersprijs: