Ga direct naar de inhoud.

Eventsponsors

Samen met onze eventsponsors zetten we innovatieve ondernemers in de tuinbouw in de schijnwerpers. We doen dat onder andere door het uitreiken van de ondernemersprijs. Mede door de bijdrage van onderstaande event sponsors wordt de feestelijke en inspirerende prijsuitreiking mogelijk gemaakt.

Plantion

Bloemenveiling Plantion is het meest complete en klantgerichte inkoopcentrum voor bloemisten, eigenaren van tuincentra en alle andere groenprofessionals in de sierteeltsector. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je inkoopt: op het inkoopcentrum in Ede of 24/7 via de webshop. 

Glastuinbouw Nederland

Glastuinbouw Nederland initieert, stimuleert en faciliteert collectieve kennisontwikkeling en -uitwisseling ter verbetering van de bedrijfsvoering van haar leden via de actieve begeleiding van ruim 25 gewascommissies, 14 gewascoöperaties, 11 glastuinbouwregio's en 10 ondernemersgroepen. Dit doet zde samen met ondernemers, toeleveranciers, onderzoeksinstellingen, ketenorganisaties en de Greenports.

Topsector T&U

De Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U) heeft de ambitie om wereldleider te zijn in succesvolle oplossingen voor mondiale maatschappelijke uitdagingen op het gebied van tuinbouw en voeding en groene omgeving.

RVO

Samen werken aan duurzame welvaart, nationaal en internationaal, dat is Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. 

Bloemenbureau Holland

Bloemenbureau Holland inspireert en informeert consumenten over de schoonheid van bloemen en planten en de positieve effecten op gezondheid en geluk.

Bloemenbureau Holland stimuleert de vraag naar bloemen en planten in diverse Europese landen. Dit doen we door  de communicatie over bloemen en planten en de sierteeltsector samen te brengen.

Rijk Zwaan

Rijk Zwaan

Enza Zaden

Enza Zaden

Bejo Zaden

Bejo Zaden

Van Iperen

Van Iperen

Royal Anthos

Royal Anthos

Naktuinbouw

Naktuinbouw

MPS

MPS