Ga direct naar de inhoud.

Eventsponsors

Samen met onze eventsponsors zetten we innovatieve ondernemers in de tuinbouw in de schijnwerpers. We doen dat onder andere door het uitreiken van de ondernemersprijs. Mede door de bijdrage van onderstaande event sponsors wordt de feestelijke en inspirerende prijsuitreiking mogelijk gemaakt.

Koppert Cress

Dit jaar zal de prijsuitreiking plaatsvinden in Greenport West-Holland, en wel in de fossielvrije kas van Koppert Cress. De energieneutrale kas van Koppert Cress bevindt zich in Greenport West-Holland, de regionale partner waarmee de stichting Tuinbouw Ondernemersprijs dit jaar de themaprijs mede-organiseert. Door de uitreiking in de fossielvrije kas van Koppert Cress te houden, staan we stil bij de energiecrisis die de sector dit jaar meemaakte. Ook past Koppert Cress met haar vanilleteelt goed bij de themaprijs, die dit jaar gaat over de transitie van de traditionele teelt naar nieuwe teelten en nieuwe toepassingen.  

Plantion

Bloemenveiling Plantion is al jaren een trouwe, gouden eventsponsor van de Tuinbouw Ondernemersprijs. 

Ministerie Buitenlandse Zaken/RVO

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) stimuleert Duurzaam, Agrarisch, Innovatief en Internationaal ondernemen. RVO gaat graag met de winnende ondernemer van de Ondernemersprijs in gesprek om de internationaliseringswensen helder te krijgen. Vervolgens kunnen we een prijzenpakket op maat aanbieden. Dit kan bestaan uit een zakenpartnerscan in het doelland, een coaching-, missie- of kennisvoucher, en deelname aan een handelsmissie naar het desbetreffende land. Tevens kunnen we het grote netwerk van RVO inschakelen om de ondernemer te helpen met het opdoen van nieuwe kennis en contacten. Dit betreft een groot netwerk binnen Nederland, maar ook buiten Nederland via de ambassades en posten.

Event Sponsors

De uitreiking wordt mede mogelijk gemaakt door onze zilveren eventsponsors Enza zaden, Bejo Zaden , Rijk Zwaan, Van Iperen, MPS, NAKtuinbouw, Viken Investments en Anthos.