Ga direct naar de inhoud.


Belonen voor excellent ondernemerschap; aanmelden kan tot 21 september!

Nederlandse tuinbouwondernemers zijn toonaangevend in binnen- en buitenland, vanwege hun ijver, daadkracht, innovatiedrang en praktische kijk op ingewikkelde internationale vraagstukken als voedselvoorziening, waterschaarste en klimaatverandering. Met hun kennis over plantengroei en techniek, hun scherpe observatievermogen en hun capaciteit om verbindingen te leggen zijn ze in staat om ingewikkelde situaties op te lossen. Als natuurlijke verbinders brengen zij de wereld tot bloei.

De Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs beloont jaarlijks het meest onderscheidende bedrijf in de tuinbouw dat met durf, doorzettingsvermogen en visie vernieuwing en duurzaam ondernemen in de praktijk brengt. 

Meld nu uw kandidaat aan

U kunt nu uw kandidaat voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2019 aanmelden! Of meld u zelf aan. Ondernemers in de veredeling, teelt of afzet van sierteelt, groenten en fruit, bomen en paddenstoelen kunnen zich aanmelden als kandidaat. De jury maakt geen onderscheid tussen kleine, grote, jonge of oudere ondernemers en bedrijven, wel hun vermogen tot vernieuwing. Lees meer over het aanmelden.

"De Tuinbouw Ondernemersprijs was een prachtige beloning voor onze collega’s en een aanmoediging om door te gaan met onze missie van 'duurzame groei'; van onze mensen, onze relaties en de wereld waarin we mogen wonen en werken. Let’s Plantify the future. Together."

Michiel de Haan, Royal Lemkes - Winnaar 2018


Tweets


Partners