Ga direct naar de inhoud.

Partners en Sponsors

Samen met onze partners en sponsors zetten we innovatieve ondernemers in de schijnwerpers. Samen delen we bijzondere verhalen van bijzondere mensen omdat de tuinbouw het verdient om trots te zijn.

Rabobank

Het is belangrijk om te blijven bouwen aan het imago, binnen en buiten de tuinbouw. Een goed imago levert nieuwe arbeidskrachten op, geeft een hogere waardering aan het product en helpt bij de acceptatie van tuinbouw in Nederland. De Tuinbouw Ondernemersprijs is een beproefde en waardevolle onderstreping van het imago. Innovatie en ambitie zijn al decennialang belangrijke begrippen als het gaat om het imago van de moderne Nederlandse tuinbouw. Rabobank voelt zich daarbij sterk betrokken en ondersteunt daarom de Tuinbouw Ondernemersprijs.

www.rabobank.nl

Innovatiefonds Hagelunie

Innovatiefonds Hagelunie geeft financiële ondersteuning aan innovatieprojecten voor de landbouw en (glas)tuinbouw. Wij zijn sterk verbonden met deze sectoren: onze wortels liggen bij de NV Hagelunie, de verzekeraar voor plantaardige sectoren.

https://www.innovatiefondshagelunie.nl/

Lees meer: Innovatiefonds Hagelunie

Interpolis

Een agrarisch ondernemer die ook in de toekomst recht van bestaan wil hebben legt de lat voor zijn prestaties hoog. Ondernemers zijn als het ware topsporters. En het de beste willen zijn is de motivatie van een sporter om het maximale uit zichzelf te halen. Interpolis bevordert onderzoek naar efficiëntere methoden voor land- en tuinbouw, zonder dat het milieu daardoor extra belast wordt. Het in de schijnwerpers plaatsen van agrarische ondernemers die opvallen door excellent ondernemerschap sluit hier goed bij aan. 

www.interpolis.nl

Royal FloraHolland

Samenwerking, innovatie en ondernemerschap zijn binnen de Nederlandse tuinbouw kernbegrippen. Tuinders zijn ondernemers pur sang, die weten dat ze productie, producten en afzetmethodes steeds moeten vernieuwen om aangesloten te blijven op de markt. Maar ze hebben ook de kracht van samenwerking leren kennen. In de combinatie van die drie begrippen ligt de kern van het succes van de Nederlandse Tuinbouw. Het is de verdienste van de Tuinbouw Ondernemersprijs dat het ondernemers onderscheidt die vanuit die kernbegrippen succesvol opereren. 

www.royalfloraholland.nl

Flynth adviseurs en accountants

Succesvolle ondernemers zijn een inspiratiebron voor andere ondernemers. De Nederlandse tuinbouw kan trots zijn op de ontwikkelingen op het gebied van innovatie en samenwerking. De winnaars van de Tuinbouw Ondernemersprijs van afgelopen jaren zijn stuk voor stuk topondernemers, die anderen inspireren om hun bedrijf verder te ontwikkelen. Flynth adviseurs en accountants helpt ondernemers met succesvol ondernemen.

www.flynth.nl

Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

De Tuinbouw Ondernemersprijs draagt bij aan de voortdurende vernieuwing van het ondernemerschap in de sector. Wij constateren veel dynamiek in het ondernemerschap en vinden dat ondernemers kansen op het gebied van energie, duurzaamheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid en productinnovatie goed oppakken. Dat zijn voor het Ministerie belangrijke aspecten die door de prijs een extra impuls krijgen. Het belang van de prijs wordt vooral bepaald door de sector zelf. Dat de prijs al die jaren prachtige winnaars voortbrengt zegt genoeg.

Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit | Rijksoverheid.nl

Greenport Aalsmeer

https://greenportaalsmeer.nl/circulariteit

Lees meer: Greenport Aalsmeer