Ga direct naar de inhoud.

Privacyverklaring

mei 2018
 
Uw privacy is voor Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd voorzichtig omgaan met informatie die aan de stichting wordt geleverd. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website www.tuinbouwondernemersprijs.nl allemaal doen met informatie die we over u weten.
 
Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs.
 
Nieuwsbrief
U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwt, tips en informatie over de Tuinbouw Ondernemersprijs en de tuinbouw in het algemeen. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.
 
Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard tot drie maanden nadat u het abonnement hebt opgezegd.
 
Aanmelding prijsuitreiking
In november maken wij gebruik van het nieuwsbriefbestand voor het uitnodigen van onze relaties voor de prijsuitreiking en nieuwjaarsbijeenkomst in januari. De aanmelding gebeurt via de website; We zullen deze informatie niet gebruiken voor andere doeleinden, we verstrekken geen namen en adressen aan derden.
 
Cookies
Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.
 
Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.
 
Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.
 
Functionaris voor gegevensbescherming
Wij hebben een zogeheten functionaris voor gegevensbescherming aangesteld. Deze persoon is verantwoordelijk voor de privacy binnen onze organisatie. Onze functionaris voor gegevensbescherming is Diana Duijvestijn en is bereikbaar per e-mail op diana@denkcommunictie.nl en per telefoon op +316 245 76 735 voor al uw vragen en verzoeken.
 
Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.
 
Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
• U hebt de volgende rechten:
• uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
• inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
• het laten corrigeren van fouten
• het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
• intrekken van toestemming
• bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
 
Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.
 
Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.
 
Contactgegevens
Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs
Klompéstraat 6
2672 DG Naaldwijk