Ga direct naar de inhoud.

Genomineerden 2017

Deze topondernemers zijn genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2017. De ondernemers hebben met elkaar gemeen dat ze met een sterke en vernieuwde strategie inspelen op de snel veranderende maatschappij waarbij duurzaamheid en economie goed samengaan. Er is een continue stroom aan innovaties en er wordt samenwerking gezocht met partners om niet alleen als ondernemer maar om als sector beter te worden. 

Bunnik Plants, Bleiswijk

In het tuinbouwgebied Bleiswijk kun je simpelweg niet om Bunnik Plants heen. Het innovatieve potplantenbedrijf produceert duurzaam geteelde, groene planten op 25 hectare. Bunnik Plants heeft met verschillende productlijnen, voorzien van toegevoegde waarde, een grote naam opgebouwd.

Lees meer: Bunnik Plants, Bleiswijk

Green Specialties Holland, Lierop

Adrie en Hennie van den Einden hebben Green Specialties Holland (GSH) opgebouwd vanuit een traditionele groentekwekerij tot een van de meest toonaangevende leveranciers van hoogwaardige bladgewassen zoals spinazie, rucula, babyleaf en veldsla. De activiteiten van Green Specialties beslaan alle schakels in de keten, van de teelt op 150 hectare, de oogst, de verwerking, de verpakking tot de verkoop. Op die manier borgt de onderneming de kwaliteit van haar producten.

Lees meer: Green Specialties Holland, Lierop