Ga direct naar de inhoud.

Division Q

Juryoordeel:

Division Q ontwikkelt samen met haar partners technische innovaties om de glastuinbouwsector te verduurzamen. U bent als het ware een proeftuin voor start-ups, en ontwikkelt ook zelf innovaties. De jury is van mening dat Division Q een mooie overall bedrijfsstrategie heeft en kijkt naar brede duurzaamheidsdoelen. Jullie zijn vernieuwend, en spelen in op huidige problematieken in de sector. Ook weten jullie je effort goed inzichtelijk te maken met onderbouwingen en cijfers. Deze Social Handprint is heel waardevol. Jullie innovaties raken thema’s zoals energietransitie, water en meststoffen. Niet per se circulariteit pur sang, maar zeker een nominatie waardig. Proficiat!

De vakjury zal tot de volgende beoordelingsronde overgaan. Op woensdag 6 maart 2024 maken we tijdens een feestelijke uitreiking bekend wie zich de winnaars van 2024 mogen noemen. 

Lees hier het verhaal van Division Q over waarom alles wat ze doen impact moet hebben op de footprint. In dit verhaal vertelt Bart van Meurs wat Division Q als impactinvesteerder precies doet.