Ga direct naar de inhoud.

2016: Boomkwekerij Ebben, Cuijk

De slogan van Boomkwekerij Ebben ‘know-how-to-grow’ verwijst naar 150 jaar kennis van kweken van bijzondere bomen en heesters in vorm, kleur en toepassing. Boomkwekerij Ebben is met de teelt van 450.000 bomen per jaar wereldwijd een van de meest toonaangevende bedrijven. Het familiebedrijf is bijzonder marktgericht. De innovatieve projecten die Boomkwekerij Ebben met landschapsarchitecten ontwikkelt zijn duurzaam en bijzonder te noemen. Het vergroenen van de buitenruimte zit familie Ebben dan ook in het bloed.

De jury oordeelt: Boomkwekerij Ebben blinkt uit in de relaties die het bedrijf nationaal en internationaal onderhoudt en heeft veel aandacht voor communicatie op alle niveaus in de keten. De activiteiten zijn gericht op kennisoverdracht, openheid binnen en promotie van de sector. Bijzonder is de zorg voor de duurzaamheid van de leefomgeving en bodemverbetering.

De innovatie op gebied van ICT is vergevorderd, waardoor processen optimaal verlopen. Met de inspirerende bomen zoektool TreeEbb kunnen klanten alle bomensoorten en hun habitat vinden. Ebben is een van de weinige bedrijven die bomen verplant en opplant via GPS. Het bedrijf levert alle producten met Milieukeurlabel.

www.ebben.nl

Filter op categorie