Ga direct naar de inhoud.

Nieuw projectmanagement Tuinbouw Ondernemersprijs

Per 1 juli 2022 draagt Diana Duijvestijn, na maar liefst dertien jaar, het organisatie- en communicatiestokje van de Tuinbouw Ondernemersprijs over aan Ilse de Wilde.

Diana: "Bij vele topondernemers mocht ik een kijkje nemen in de keuken. Ze hebben allen met elkaar gemeen dat ze met veel passie de allerbeste groente, fruit, bomen, bloemen en potplanten telen. De openheid en de ambitie was heel bijzonder. Heel veel dank aan het bestuur, de partners en alle ondernemers voor het vertrouwen om de tuinbouw in de schijnwerpers te zetten. De samenwerking was bijzonder en fijn."

Ilse: "Het is een eer om het projectmanagement van deze felbegeerde prijs op me te mogen nemen. Samen met bestuur en jury gaan we werken aan een mooie invulling van deze prijs, dat recht doet aan de innovatie en het ondernemerschap die onze prachtige sector te bieden heeft."

Michiel van Ginkel, voorzitter van het bestuur van de Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs: “We zijn Diana erg dankbaar voor haar bevlogenheid en inzet de afgelopen jaren. We wensen Ilse veel succes met het voortzetten van het projectmanagement.”