Ga direct naar de inhoud.

Reactie uit het hart van Wijnen Square Crops

'Jeetje wat was het spannend afgelopen donderdag! Het vertrouwen en de hoop dat wij de prijs mee naar huis zouden nemen, maakten in de dagen vooraf maar zeker donderdagochtend plaats voor onzekerheid en gezonde spanning. Waarom zou de jury voor ons en niet voor één van de andere ondernemingen gekozen hebben.

Op het moment van de bekendmaking kwam de ontlading en emotie; zeker gehoopt maar niet verwacht! Wat een eer om deze prijs in ontvangst te mogen nemen. En dat wij als Wijnen Square Crops een jaar lang deze onderscheiding en dus ambassadeur van de Nederlandse Tuinbouwsector mogen zijn. Het is meer dan een kroon op onze onderneming en we zijn blij dat de visie en strategie hoe wij ons bedrijf voeren wordt gezien en gewaardeerd. Het is een bevestiging dat we de juiste dingen doen en deze prijs geeft weer een extra boost om ons prachtige bedrijf verder door te blijven ontwikkelen.

We zijn donderdag in de loop van de dag, maar ook de dagen erna, overspoeld met positieve reacties, felicitaties, bloemen, taart en nog veel meer. Dit hadden we niet verwacht en wordt enorm door ons gewaardeerd.

 Namens alle medewerkers van Wijnen Square Crops hartelijk dank voor deze super mooie waardering!