Ga direct naar de inhoud.

Nieuw! Samenwerking met de regio.

Vanaf 2023 organiseren we de uitreiking van de Tuinbouw Ondernemersprijs steeds in een ander deel van het land en werken daarbij voor de Themaprijs samen met de expertise van de betreffende regio. Met dit initiatief willen we het bredere perspectief van onze veelzijdige sector laten zien.

In 2022 al, organiseerden we de uitreiking voor het eerst op een andere locatie. Na jarenlang ons jaarlijks evenement op de Keukenhof te hebben gehouden, waren we dit jaar te gast op de Floriade. Ook organiseerden we in 2022 voor het eerst een Themaprijs. Met zowel een andere locatie als de toevoeging van de themaprijs, verrijken we de invulling van de inmiddels gevestigde Tuinbouw Ondernemersprijs, die al sinds 1986 een begrip in de sector is.

Nieuwe teelten, Nieuwe toepassingen

In 2023 is de keuze gevallen op regio Zuid-Holland, waarbij we samenwerken met Greenport West-Holland. Zij hebben een programma op het gebied van biobased – BioBased Greenport West-Holland. De Themaprijs van 2023 is dan ook: ‘Nieuwe teelten, nieuwe toepassingen’. Ondernemers uit heel Nederland komen in aanmerking voor de Themaprijs.

Gezocht: Ondernemers en Frontrunners uit heel Nederland

Nederlandse ondernemers en frontrunners opgelet dus: voor de Themaprijs zoeken we jou! Ben jij op een geheel eigen wijze een nieuwe teelt gestart en/of heb je een nieuwe toepassing of businessmodel ontwikkeld voor een bestaande teelt? Meld je dan zeker aan! Een bedrijf voordragen kan natuurlijk ook. Je kunt je nog tot uiterlijk 25 november aanmelden.